Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs transdisciplinar ”Matematica și Mediul” la Colegiul Național ”Ioan Slavici”
CN Ioan Slavici  - Vineri, 7 Decembrie 2018

În Sala Festivă a Colegiului Național „Ioan Slavici” a avut loc vineri lansarea Concursului județean transdisciplinar de matematică pentru clasele a V-a și a VI-a cu tematica „Matematica și mediul”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare (ISJ) în colaborare cu Agenția de Protecția Mediului (APM) Satu Mare și Colegiul Național „Ioan Slavici”.

La activitate au participat Radu Roca - vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și Elisabeta Bekessy - directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare.

După intonarea imnului de stat de către Corul reprezentativ al profilului pedagogic, cunoscut și sub numele de „Corul Adagio” (care aniversează 25 de ani de activitate în Anul Centenar), inspectoryl școlar general Călin Durla a mulțumit instituțiilor partenere pentru implicare, urând succes elevilor participanți și profesorilor coordonatori.

Radu Roca a evidențiat varietatea și bogăția manifestărilor cu caracter ecologic care se desfășoară în județul Satu Mare, mai cu seamă prin eforturile neobosite ale Elisabetei Békéssy, implicată în nenumărate programe locale și naționale, printre care și binecunoscutul proiect „Milioane de capace, milioane de zâmbete”, în care au fost implicate peste 90 de grădinițe și școli din județul Satu Mare.

În continuarea discuțiilor s-au oferit detalii referitoare la regulamentul concursului, etapele de înscriere, centrele de organizare de către inspectorul de matematică Doina Muntean, inițiatoarea proiectului.

Participanții s-au delectat în atmosfera de colinde specifică sărbătorilor de iarnă, iar la final toți cei prezenți au fost invitați la o fotografie de grup.

Tags: concurs  matematica  mediu  slavici  
1356 vizite
Distribuie pe